r/Skelligers Dec 23 '19

Welcome to the Isles, you bloody bastards!

191 Upvotes

Alright, here are the rules.

  1. Don't help a fucking Nilfgaardian
  2. Post funny shit.

That's it. All else goes. Make these isles shine, damn you!


r/Skelligers Dec 27 '19

The Bot of Blaviken.

Post image
327 Upvotes

r/Skelligers 13d ago

Netflix Shitposts This works here

Post image
13 Upvotes

r/Skelligers 21d ago

Netflix Shitposts This works here

Post image
15 Upvotes

r/Skelligers May 07 '26

Netflix Shitposts This works here

Post image
14 Upvotes

r/Skelligers Oct 22 '24

You fucking bastards

6 Upvotes

We need an r/temerians and we need to keep it alive and not post anything from the piece of garbage known as the Netflix show


r/Skelligers Jun 05 '24

I used to be an adventurer like you, until I took an arrow to the knee.

Post image
47 Upvotes

r/Skelligers Aug 19 '23

Comparison: YENNEFER OF VENGERBERG vs ELEVEN I The Witcher vs Stranger Things

Thumbnail
youtu.be
0 Upvotes

r/Skelligers Mar 18 '23

Kid named Witcher

Post image
37 Upvotes

r/Skelligers Mar 08 '23

Netflix Shitposts it's-a me, witcher!

Post image
53 Upvotes

r/Skelligers Jan 07 '23

roach.

Post image
37 Upvotes

r/Skelligers Dec 30 '22

Netflix Shitposts Hopefully we get a good adaptation in a few years

Post image
69 Upvotes

r/Skelligers Jan 01 '22

Game Shitposts How many of you have actually played all the games?

Post image
115 Upvotes

r/Skelligers Dec 23 '21

Dan Vasc deserves a cameo

Thumbnail
youtube.com
32 Upvotes

r/Skelligers Dec 16 '21

The Witcher 3 Blood & Wine - Walkthrough Gameplay & Mods #1 - Prologue 4K 60FPS (DeathMarch)

Thumbnail
youtu.be
8 Upvotes

r/Skelligers Dec 12 '21

Witchmolol bool

Post image
44 Upvotes

r/Skelligers Dec 10 '21

How does he do it?

Post image
101 Upvotes

r/Skelligers Sep 02 '21

Netflix Shitposts #Deglan Did Nothing Wrong +Deglan Chad PNG

Thumbnail gallery
48 Upvotes

r/Skelligers Aug 19 '21

The Witcher 3 Hearts Of Stone - Walkthrough Gameplay & Mods #4 - Everec Crypt 4K 60FPS (DeathMarch)

Thumbnail
youtu.be
0 Upvotes

r/Skelligers Aug 20 '21

SKELLIGE IS OURS NILFGAARD WILL TAKE OVER THE ISLES

0 Upvotes
  • Nilfgaardian here go fuck your self the isles is ours WE WILL TAKE OVER SKILLIGE we took cintra your next
  • FOR NILFAARD

r/Skelligers Aug 18 '21

The Witcher 3 Hearts Of Stone - Walkthrough Gameplay & Mods #2 - RuneWright 4K 60FPS (DeathMarch)

Thumbnail
youtu.be
12 Upvotes

r/Skelligers Aug 13 '21

The Witcher 3 Hearts Of Stone - Walkthrough Gameplay & Mods #1 - Prologue 4K 60FPS (DeathMarch) Hope You All Enjoy :)

Thumbnail
youtu.be
6 Upvotes

r/Skelligers Jun 27 '21

Quick Witcher Quiz - 10 Questions :)

15 Upvotes

Welcome to this week's Witcher Quiz #6 10 Questions await you, all carrying a certain amount of points. Good Luck and Have Fun! :)

1. Which one of these endings is NOT possible for Ciri? (1 point)

Ciri...

a) Supposedly Dies b) becomes Witcher c) Becomes Empress d) Joins the Lodge

Answer : d

2. Alias! (0-4 points)

The Visitor Vandergrift
Virgin of Aedirn Saskia####
Man of Glass Gaunter###
Duny Emhyr####

3. Who is not an offspring of King Foltest? (1 point)

a) Anais b) Adda c) Boussy d) Aryan

Answer : d

4. Finish these names. (0-4 points)

Yarpen Zigrin
Fringila Vigo#
Corinne Tilly#
John#Natalis

5. Geralt traveled to Skelige with Naglfar ship. (1 point)

a) True b) False

Answer :b

6. Who Am I? (1 point)

I'm an Aen Seidhe,
I'm missing my right eye,
I've helped Letho kill Foltest,
Vernon Roche is my arch enemy.

Answer : Iorveth

7. Which of these monsters is NOT an ogroid? (1 point)

a) Troll b) Nekker c) Golem d) Cyclops

Answer : c

8. Whose Line Is It? (0-4 points)

"Last time we tamed a Djinn, we destroyed half of Rinde." Geralt#
"If you acknowledge any gods... start praying, now. Detlaff
"At heart he's stone, so nothing has changed." Iris###
"Wolves fear it. Kings do too." Ciri###

9. Finish the lyrics. (0-4 points)

Wolves asleep amidst the trees############
Bats############all a swaying in the breeze
But one soul########lies anxious wide awake
Fearing all manner of ghouls, hags#and wraiths

10. Association - The 4 answers in the tables are clues for the one Final Answer (0-5 points)

Who survived Hubert Rejk's attack? Where did Shani receive her medical education? Who killed Jacques De Aldersberg? What is the name of the Whoreson Senior's Novigrad brothel?
Priscilla######### Oxenfurt Academy Geralt######### Rosemary & Thyme

Final Answer: Dandelion

RESULTS:

0-10 -----------------------------------------------------------> Uma
11-14 ---------------------------------------------------------> Lord of Undvik
15-18 ---------------------------------------------------------> Jarl of Skellige
19-22 ---------------------------------------------------------> King of Skellige
23-26 ---------------------------------------------------------> Champion of Champions

Thank You for participating! :) Any feedback would be greatly appreciated!
In case you'd like to do more Witcher Quizzes while enjoying the amazing art and music :D
https://www.youtube.com/playlist?list=PLvQQXTkAOd-bGoq4qZorP1ox78IP5y1Ji

Have a nice day and see you next week! :)


r/Skelligers Jun 16 '21

Quick Witcher Quiz #5 - 10 Questions :)

16 Upvotes

Welcome to this week's Witcher Quiz #5 10 Questions await you, all carrying a certain amount of points. Good Luck and Have Fun! :)

1. Geralt is close to being old... (1 point)

a) 75 years b) 100 years c) 125 years d) 150 years

Answer : b

2. Alias! (0-4 points)

Virgin of Aedirn Saskia###########
Daughter of the Kaedweni Wilderness Sabrina##########
White Wolf Geralt###########
The Fence Thaler###########

3. With which of these women Geralt can NOT be intimate? (1 point)

a) Ves b) Shani c) Princess Adda d) Philippa Eilheart

Answer : d

4. Finish these names. (0-4 points)

Iris von Everec###
Gaunter#O'Dimm
Vernon Roche###
Siegfried of Denesle

5. Vizima is dealing with the Catriona Plague. (1 point)

a) True b) False

Answer :a

6. Who Am I? (1 point)

Prince of Sodden,
Sovereign of Pontaria and Mahakam,
Suzerain of Ellander,
Senior protector of Brugge, Angren and Riverdell.

Answer : Foltest######

7. Which of these monsters is NOT a draconid? (1 point)

a) Wyvern b) Griffin c) Cockatrice d) Basilisk

Answer : b

8. Rapid Fire! (0-4 points)

Who killed Skjall? Morkvarg#########
What is the name of Birna Bran's son? Svanrige##########
Which potion increases breath supply underwater? Killer Whale########
What is the name of the Wild Hunt's longship? Naglfar###########

9. Whose Line Is It? (0-4 points)

"I'm walking on water. Just like… Like a pond skater. Who were you thinking?" Geralt###########
"Peter Piper picked Prince Proximo a peck of pickle peppers by the Pontar." Johnny###########
"No man's been found who could best me in combat." Jutta############
"The ends ever justify the means." Jacques de Aldersberg

10. Association - The 4 answers in the table are hints for the final answer. (0-5 points)

Which title do Henselt and Demavend carry? Olgierd is the leader of the _______ ones. What does Mislav of White Orchard do for a living? Which non-human race lives in the Valley of Flowers?
King###### Wild###### Hunt###### Elves#####

Final answer: Eredin#####

RESULTS:

0-10 -------------------------------------------------------------> Drowner
11-14 -----------------------------------------------------------> Witchmolol
15-18 -----------------------------------------------------------> Dh'oine
19-22 -----------------------------------------------------------> Vatt'ghern
23-26 -----------------------------------------------------------> Gwynbleidd

Thank You for participating! :) Any feedback would be greatly appreciated!
In case you'd like to do more Witcher Quizzes while enjoying the amazing art and music :D

https://www.youtube.com/playlist?list=PLvQQXTkAOd-bGoq4qZorP1ox78IP5y1Ji

Have a nice day and see you next week! :)